Student

Vi ønsker engasjerte studenter!

Gjør en forskjell for elevene du også! Som student kan du skaffe deg verdifull kompetanse og erfaring gjennom en jobb i Osloskolen. Dette kan også være veien til en fast jobb som lærer.

Vi tilbyr deg som er student følgende muligheter:

Vikar i Osloskolen

Skolene trenger vikarer med ulik fagkompetanse for kortere eller lengre tidsrom – og gjerne på kort varsel. Kontakt skolen direkte for å høre om de har bruk for din kompetanse.
Les mer her

Sommerskolen Oslo

Ønsker du å bidra til å gi elever i Oslo en fantastisk sommeruke med læring og opplevelser? Vi søker kunnskapsrike, engasjerte og ansvarsbevisste lærere, assistenter og personlige assistenter til Sommerskolen Oslo.

Teach First Norway

Teach First Norway er et spesialdesignet 2-årig lederutviklingsprogram for nyutdannede med mastergrad eller PhD i realfag. Som TFN-kandidat vil du jobbe fulltid som matematikk- og/eller naturfagslærer på en ungdoms- eller videregående skole i Oslo, samtidig som du følger et krevende utdannings- og utviklingsprogram. Programmet gir deg en unik mulighet til å utvikle dine lederegenskaper og styrke din kompetanse både faglig og pedagogisk.
Les mer om Teach First her